Wie ben ik?

Even voorstellen:

Vanuit mijn persoonlijke zoektocht naar meer evenwicht, kwam ik in 1999 in contact met kinesiologie.  Ik was onmiddellijk weg van de efficiënte en respectvolle manier van werken.

Het hele aspect van lichaamsstructuur, beweging en energie heeft me altijd erg geboeid.

Ik startte al gauw met de basisopleidingen Brain Gym® en Touch for Health en blijf me aanhoudend bijscholen.

Bovenal ben ik gepassioneerd geraakt door hoe de structuur en de beweging van de mens zijn doen en laten beïnvloedt, en hoe je via onder andere beweging positieve veranderingen teweeg brengt.  Ik vond al snel mijn gading in Touch for Health en in de Educatieve Kinesiologie (Brain Gym®).
Door terug te leren bewegen en je bewegingen te bevrijden, maak je weer aanspraak op je volledige potentieel!

In mijn praktijk begeleid ik mensen van alle leeftijden via kinesiologie.

Ik geef de opleidingen Touch for Health, Brain Gym®, Optimale Brein Organisatie, Vision Circles, Dubbele Doedel workshop, Edu-K In Depth, Reëducatie van de Beweging en Total Core Repatterning. Ik ben sinds september 2015 International Faculty van Brain Gym International, www.braingym.org, wat wil zeggen dat ik nu ook de Brain Gym Instructeurs opleid en het aanspreekpunt ben voor Educatieve Kinesiologie in België en ook Nederland.

Gepassioneerd door Brain Gym richtte ik in 2007 samen met Belgische collega’s de VZW Brain Gym Belgium op, waar ik nog steeds deel uitmaak van de Raad van Beheer,  sinds 2015 als voorzitster.

Ik volgde ook een opleiding Holistische Massage en Japanse gelaatsmassage


CV:

  • Gespecialiseerde Kinesiologie, eigen praktijk sinds 2003.
  • Oprichtend lid en voorzitster van de Raad van Beheer van Brain Gym Belgium (www.braingymbelgium.be)
  • Sinds 2015 International Facultylid van Brain Gym International;
  • Als instructeur erkend door de Educational Kinesiology Foundation (www.braingym.org) voor Brain Gym®, Optimale Brein Organisatie, Vision Circles, Dynamic Movement, Double Doodle Play, Edu-K in Depth, Brain Gym Teacher Practicum, Reëducatie van de Beweging en Total Core Repatterning
  • Als instructeur erkend door het International Kinesiology College (www.ikc-info.org)  voor Touch for Health (www.touch4health.com) en Touch for Health: Doelen bepalen en metaforen.
  • Holistische massage
  • (Hoofd)opvoedster in instelling voor kinderen met een diepe meervoudige handicap

Brain Gym is een geregistreerd handelsmerk van Brain Gym International www.braingym.org